Minden a csomagtartóból

Mindenféle Berlinből egy külhonba szakadt történész szemével - szigorúan NEM történelemről, tudományról, komoly dolgokról. Ha mégis, szólok előre, hogy csak saját felelősségre ne nyomja meg a Kedves Olvasó a jobb felső X-et.

2010. április 1., csütörtök

BRÉKING! Megszűnik a Maunika Sau!

Most olvastam, még nem tudom feldolgozni. Utoljára akkor éreztem ilyet, mikor felbomlott a Bizőbojz együttes, a valóság egy biztos viszonyítási pontja válik semmivé 7 év után. Hát hogy lehet ilyet tenni, Kedves TV2 izé, RTL KLUB??? Mi jön ezután: a Cobra 11???
Szomorú vagyok, soha nem fogom már hallani Maunika pszichológus "Self-Help" kazettákról ellesett mű-érdeklődő hangját, soha nem láthatok majd olyan nagyfokú érdeklődést a bér-közönség soraiban, mint Maunika stúdiójában. ("Anyu, kétezerér' ennél jobbat még nem aluttam...")
Kép Innen
 Az egy sajnálatos fordulat volt, amikor Mauni (csak így, hiszen 7 éve együtt nézzük, hogy terhes, szoptat, szomorú-e a mukligyulával [pfuj, elhagyta Maunikát, végig kisbetűvel mint a nemecsekernő] történt szakítás után) Jerry Springeresre vette a figurát, ekkor kellett szegénynek szekuritty alkalmazottat is a stáb mellé szerződtetni s bevallotta kicsit megszeppenve, hogy erre nem számított. (Ilyen lehet végignézni, hogy Gyilkos, a cuki pitbullunk elszalad a letépett alkarunkkal...) Ekkor jöttek a kútúr-verekedések, meg a megdöbbenés, hogy Jerry Springer 300 millió emberből talál ennyi vadbarmot, hogy sikerül ez a  mi Mauninknak kevesebb mint 10-ből?
Vajon ezután hová lehet majd kapcsolni, ha felhőtlen szórakozásra vágyik az ember? Hová fognak gátlástalanul  szórakoztató céllal fogyatékosokat, debileket, iskolázatlanokat, elmebetegeket, homoszexuálisokat beterelni, s egymásnak ereszteni? S főleg: mi lesz a Maunival? Maradhat-e a képernyőn, vagy kénytelen lesz privát pszichológusként praktizálni? Aggódom.
In memoriam Maunikasau ("Hú, Gabriella, Te szó szerint gyűlölöd a fiadat. Honnan kezdődött ez a  borzasztó ellenséges viszony?" Lenne ötletem, kinek a fejét kellene ütemesen bétbózütővel kopogtatni. Csak úgy búcsúzóul.):

3 megjegyzés:

  1. Hát erre nem számítottam...nyugodtan szörpölgetek itt a neten, félig már az ebéden jár az eszem, és akkor jön egy ilyen sokkhatás, hogy megszűnik a mi drága mónikánk..hát ilyenkor azt se tudja az ember, hova legyen...mit kell ilyenkor csinálni..vajon van élet A SÓ után is??? Kétlem...Bár jut eszembe talán a másik, az a józsi barát, hátha az majd hoz egy kis reményt és fényt a sötéten és üresen maradt délutánjainkba.

    VálaszTörlés
  2. Fiam... nagy veszteseg ez mindenkinek... megyek is

    VálaszTörlés
  3. Igen, alig-alig van remény:) Ráadásul dupla sokk mára: a Kispál is feloszlik, amit mondjuk tényleg sajnálok:(

    VálaszTörlés