Minden a csomagtartóból

Mindenféle Berlinből egy külhonba szakadt történész szemével - szigorúan NEM történelemről, tudományról, komoly dolgokról. Ha mégis, szólok előre, hogy csak saját felelősségre ne nyomja meg a Kedves Olvasó a jobb felső X-et.

2011. január 4., kedd

Nevessünk jósokat 2011-ben (is)...

Boldog új évet mindenkinek! Mivel is köszönthetnénk szebben az új esztendőt, mint a Kiskegyed cikkével, amely 4 jóst kérdezett meg: mit várhatunk 2011-től? (Nem őrültem meg: beteg voltam, s ilyenkor az ember mindent elolvas, ami a keze ügyébe kerül...)
Nos, István a tisztánlátó (nem az Ofotért szponzorálja) szerint komoly természeti csapások várhatóak a Földön (mikor nem?), de októberben olyan javuló tendencia fog megmutatkozni, felemelkedés, amelynek köszönhetően már egy jobb világban fogunk élni. Mindezt tisztán látta. Van honlapja is, ahol megtudhatjuk, hogy Stephanus (István) jós és spiritiszta médium, aki a magyar, román, szlovák, német, osztrák, svájci, lichtensteini, svéd, norvég, orosz, izraeli, spanyol médiából ismert(?). Mihez ért? Kérem szépen: gyógyítás krisztusi energiával, angyalterápia, Angel-Reading (junó), kommunikáció az asztrális világgal, eltávozott szeretteinkkel, szellemgyógyászat (olyan sokat köhögök huhogás közben, doktor úr, biztos megfáztam a lepedőben),  rontás- és átoklevétel, karmikus blokkok feloldása. Ja, csakratisztítás is. Telefonon és Skype-on is. És németül is... S a legjobb: NEW! NEW! NEW! (junó) Most lett avatott tarot-főpap, így kártyavetést is tanít. Alig vártuk már...
A mester akcióban, kristálygömbbel, koncepciós helyzetből kifolyólag:



Nem röhög, ez komoly dolog!
Na, de Frabato mágus, boszorkánymester is elmondta, mit várhatunk a következő évtől. Sajnos, sok jót nem. Nagyon sok párkapcsolat bomlik majd fel, s tovább éleződnek az anyagi problémák. Konkrétum, konkrétum. A francba, pedig már úgy bizakodtam, hogy nem. DE! 2012-től változás jön, mert dimenzióváltás következik(!), s megváltozik a föld rezgésszáma. Jipppí! Addig is: természeti katasztrófák várhatóak, összekeveredik a föld, tűz, víz, levegő, az anyagi dolgok felbomlanak. Ajjajjaj! Nem lesz ez egy jó év, mégsem.
ITT meg lehet nézni a mester honlapját, s szóljon az, akinek nem Steven Segal jut eszébe első pillantásra. Na? Na? Na, ugye. Úszó Erőd. Ő mihez ért? Hűtlen szerelmünket, férjünket visszafordítja, anyagi problémáinkat megoldja. Vállalkozást indítunk? Hívatlan vendégeink vannak? Ő segít. Kommentekben lehet ötletelni, vajon hogyan.
Itt egy interjú a mesterrel arról, mi is történt, amikor megoperálták? Villódzó műtéti fények, elpukkanó izzók, misztérium:



(Külön öröm Maunikát látni, aki ráadául itt Scully ügynököt játszik és kételkedik). Amúgy az elsötétült lámpára lehet, hogy a villamos művek is magyarázatot tud adni: KÖZTARTOZÁS? Csak találgatok...

Müller Rózsa jósnő kicsit pozitívabban látja a jövőt. Szerinte külföldi befektetők jönnek az országba (biztos, hogy december előtt készült vele az interjú, ma az üveggömbe legfeljebb egy-két, Európa térképét véletlenül fordítva tartó befektető tévedhet be, majd amikor megtudja hol jár, megkérdezi, merre van Bukarest, s sietve távozik), s bár kevesebben születnek, mint 2010-ben, kevesebben is halnak meg. Na és ebből mi következik? Úgy van, semmi. De: szerinte vigyáznunk kell az egyre gyakoribb természeti katasztrófákkal: tűz, árvízek, földrengések... Milyen igaza van. De van remény: a Föld szívcsakrája éppen Magyarországon, Dobogókőn található (értitek: szív-dobog-dobogókő-csakrájöttünk...), a legsúlyosabb katasztrófák elkerülnek. Rózsa amúgy a Magyar Jósok Egyesületének az elnöke, s az Ezoterikus Akadémia Sorselemző Tanszékének a vezetője. Basszus. Kolléga. Internetes bemutatkozásából tudható az is, hogy a "németek filmet is készítettek vele". Így. A németek. Olyan hírhedt bűnügyek megoldásában segített, mint a Haris közi fodrászgyilkosság.Nem hallottatok róla? Ejnye. Google. (Nincs róla semmi, olyan híres és titkos:) Nem a hírhedt haris-nyás gyilkosról van szó, kedves Rózsa?
Végül Fényiné Csomor Rózsa (még egy) elárulta, hogy "a bolygók jelenlegi állása egy felfokozott helyzetet teremt, minden felpörgött körülöttünk." Hát ez biztosan nem sok jót ígér.

A legkellemetlenebb pedig az, ami kimarad az üveggömbből: egy pohár víz. És egy fix-kamera, hiszen az egész csatornánál senki nincs benn éjszaka, csak a szorgalmas jós, aki feji az ostoba betelefonálót, akit még az sem nagyon akaszt meg, hogy a jósnő majdnem LIVE felirat alatt pusztul el. Frenetikus felvétel:



Hát, ilyen év lesz a 2011-es. Szerintük. Reméljük, hogy nem, csak szimplán okosabbak lesznek az emberek, s nem lehet őket minden hülyeséggel átvágni. De jósokat nevettünk, nem?

7 megjegyzés:

  1. Hány ujjamat mutatom? :-) Az érdekesebb, hogy melyiket. :-)Kész vagyok ezektől.

    VálaszTörlés
  2. Hagyjad:) Amíg buta emberek vannak, addig mindig lesz, aki belőlük él...

    VálaszTörlés
  3. A videókat még technikai okok miatt nem tudtam megnézni, mindenesetre néha a TV-ben én is elkapom a TV-jóst. A kedvencem a pénztalizmán, amit ugye bármikor bárkinek lehet küldeni...telefonon keresztül. Dobálóznak is vele folyton a betelefonálók.
    Nemrég az aktívban volt egy Kiszel Tündés blokk (ez persze nem meglepő), hogy szülinapi zsúrt rendezett, de annyira nem ment el senki, olyan kevesen voltak a kibérelt szórakozóhelyen, hogy a riporter kínjában már a WC-s nénit kérdezte, akinek azonban kitakarták a fejét, mivel másodállásban a TV-s jósdában dolgozik.... no comment! Talán csak annyi: maguknak nem tudnak küldeni pénztalizmánt?!

    VálaszTörlés
  4. Hehe! Nahát ilyenekből maradunk ki mi a távoli Németországban. Amúgy elképzelem, ahogy a becsületes kedvezményezett beírja az adóbevallásába: 2 pénztalizmánt kaptam x értékben... A videókat nézd meg, ha tudod, epikek:)

    VálaszTörlés
  5. Hát nagyon szívesen. De ne nekem, hanem Istvánnak (a tisztánlátónak), félrenyelő Robelinnek és kollégáinak:)

    VálaszTörlés
  6. István különlegesség!! Bármit mondanak az! Nem azért amit mond, hanem azért amilyen. Egyszeri, megismételhetetlen, párját ritkító és égi tünemény.

    VálaszTörlés