Minden a csomagtartóból

Mindenféle Berlinből egy külhonba szakadt történész szemével - szigorúan NEM történelemről, tudományról, komoly dolgokról. Ha mégis, szólok előre, hogy csak saját felelősségre ne nyomja meg a Kedves Olvasó a jobb felső X-et.

2011. január 20., csütörtök

Meleg helyzet a melegbárban

Rendszerint igyekszem aktuális lenni, s most is így lesz. 2010. július 13-án egy dublini bíróság ítéletet hozott egy olyan ügyben, amilyet biztosan nem hallottatok még. Tavasszal a város egyik felkapott melegbárjában jelmezbált rendeztek, amelyen részt vett Sandra Talbot és Adrienn Martin is, akik 2004 és 2007 között élettársi kapcsolatban éltek, amelynek azonban szakítás lett a vége. Talbot, aki a rendezvényen felfújható szumó-birkózó jelmezben vett rész, akkor feledkezett meg magáról, amikor azt látta, hogy volt szerelme egy SNICKERS SZELETNEK ÖLTÖZÖTT FÉRFINAK INTEGET. Na, ezt vizualizáljátok csak! Az őrjöngő szumós, a felfújható jelmezben becsempészett Smirnoff Ice-os üveggel bántalmazta a hűtlen barátnőt, aki csúnya dudorral a fején távozott, s azóta is pánikrohamok kínozzák. A biztonsági őrök kikísérték a támadót, de előtte részben le kellett engedni a szumójelmezből a levegőt, hogy kiférjen az ajtón. 
Talbot szerint az ő sérülései súlyosabbak voltak, hiszen volt szerelme tönkretette az életét... A bíróság 400 euróra büntette.
Hát, nem szép dolgokat produkál az élet?

A kép INNEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése