Minden a csomagtartóból

Mindenféle Berlinből egy külhonba szakadt történész szemével - szigorúan NEM történelemről, tudományról, komoly dolgokról. Ha mégis, szólok előre, hogy csak saját felelősségre ne nyomja meg a Kedves Olvasó a jobb felső X-et.

2011. február 28., hétfő

És a legjobb lopott film díját kapja...

Találkoztatok már olyan hamisított termékkel, ami MAJDNEM olyan volt, mint az eredeti, s MAJDNEM úgy is hívták? Gondolok itt a Pumadas cipőre, az Elvis farmerre, a Giucci táskákra. Meg a többiek:

 Pama

 Convesre

 Daiads

Vagy a nagy kedvenceim, a kínai autók, ahol nemes egyszerűséggel vesznek egy európai modellt, s úgy ahogy van lekoppintják, új márkajelzést rá és kész az új kínai autó. Például ez a Smart-klón:

 Melyik az eredeti?

S a kínai Rolls-Royce? Amit Geely Ge-nek hívnak?


A lustaság odáig terjed, hogy még a márkajelzés megtervezésére sem sok időt pazarolnak. Íme egy-két példa:







Szuper, nem? ITT találhattok további autókat is. Aki meg tudja írni, hogy az első 5 autót melyik európai autóról lop mintázták, kap egy vadonatúj Draband Zombit.

Na, de ez nem autós poszt akart lenni, elkalandoztam. Oscar-átadás volt, s erről jutott eszembe, hogy tegnap véletlenül az RTL klub videótárában jártam, s ott láttam ezt a filmet:



Szóval Transmorphers! 2007-es filmalkotás, az IMDB-n kemény 1.8-as ratinget kapott, s a trailert megnézve, ez is erősen túlzottnak tűnik. Reggeli utánra szeretettel mindenkinek:




Gyűjtsük össze, miből lopták össze! Transformers rajzfilm, Matrix, Terminator 1-2, Starship Troopers, meg biztosan lehetne még sorolni. Az Asylum filmstúdió 250 ezer dollárból hozta össze. De a legmegdöbbentőbb, s azt hiszem ez árul el a legtöbbet a közönségről, nem bukott akkorát, hogy két évvel később ne jelenjen meg a MÁSODIK RÉSZ. Itt a trailer:



A felhasznált irodalomba itt már nyugodtan felvehetjük a Transformers mozifilmet is, érezhetően lop ihletet merítettek belőle. A legjobb a főszereplők mozihangos felsorolása: Shane van Dyke, Jennifer Rubin, Bruce Boxleitner. Jól csengő nevek, őőőő, Follywoodban:D Viszont a befektetett energia megérte: az IMDB-n már 2.5-ös a minősítése, ezzel például magasan veri a 2008-as borzalom Kis Vukot (1.7).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése